Top 5 Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa

Peste 280.000 dintre voi au votat pentru cele mai bune targuri de Crăciun din Europa.
Cele mai frumoase targuri de Crăciun din Franța, Germania, Regatul Unit, Belgia, Olanda, Ungaria, … te așteaptă.
Lumini frumoase de Crăciun, un brad gigantic de Crăciun, mâncare locală și gustoasă, vin fiert și turtă dulce, un patinoar frumos, cadouri de Crăciun originale și handmade, concerte de Crăciun, iată ingredientele pentru următoarea dvs. vacanță de Crăciun, în familie, cu prietenii, singuri sau cu persoana iubită.

1. Budapesta – Ungaria

Date de deschidere: De la 22 noiembrie 2019 până la 1 ianuarie 2020.
Pentru mulți călători, evenimentul de la Bazilică a fost targul lor preferat de Crăciun din Ungaria de multă vreme, dar acum este si oficial, cea mai frumoasă piață de Crăciun din Europa!
Bucurați-vă de o după-amiază distractivă pe patinoar și bucurați-vă de un pahar de vin mulat și de bucătăria tradițională maghiară. Nu ratați spectacolul luminilor noaptea: este cel mai mare spectacol de lumini 3D din Europa!
Pe lângă faptul că este cea mai frumoasă piață de Crăciun din Europa, Sărbătoarea de la Basilica merită titlul de Cel mai bun târg de Crăciun cu spiritul Crăciunului, dar și titlul de Cel mai bun mediu ecologic de Crăciun.

2. Viena – Austria
Date de deschidere: De la 15 noiembrie 2019 pana la 26 decembrie 2019
Viena se află în fiecare an pe podiumul dvs. pentru cele mai bune piețe de Crăciun din Europa. Unul dintre cele mai cunoscute Targuri de Crăciun este tradiționalul „Magia Craciunului din Viena”, care transformă Piața Primăriei într-un ținut de basm strălucitor.
Cadouri de Crăciun, decorațiuni pentru brazi, dulciuri și băuturi calde vă așteaptă. cat si ateliere de Crăciun distractive pentru copii. Copacii primăriei din jur sunt decorați festiv și radiază într-o mare de lumini – o experiență vieneză, pe care cu siguranță nu veți dori să o pierdeți!

3. Gdańsk – Polonia
Date de deschidere: De la 23 noiembrie 2019 pana la 1 ianuarie 2020
Este probabil cea mai romantică piață de Crăciun din Europa. Un loc special a fost creat astfel încât iubitorii să se poată săruta sub vâsc și să spere să trăiască o poveste de dragoste de lungă durată.

Situat în centrul istoric din Gdańsk, Târgul de Crăciun este ca un basm. Aceasta captivează atât vizitatorii, cât și localnicii care sunt cei mai fericiți să își petreacă timpul de iarnă aici. Atmosfera remarcabilă a târgului de Crăciun din Gdańsk este creată în cea mai mare parte de peisajul unic și de încadrare a dispoziției.

4.Bruxelles – Belgia
Date de deschidere: De la 29 noiembrie 2019 pana la 5 ianuarie 2020
Winter Wonders este piața ta preferată de Crăciun din Belgia, urmată de Gent, Antwerpen, Bruges și Liege. Cu cei 2,5 milioane de vizitatori, Winter Wonders este un eveniment de sfârșit de an de nerefuzat la Bruxelles, care, pentru ocazie, își îmbrăcă costumul festiv și scoate toate opririle din meniu.
Marii clasici vă așteaptă cu toții: sunet și lumină magnifică în Grand-Place, copacul maiestuos, iesle la dimensiuni de viață, patinoar, lumini magice, diverse expoziții care puncteaza evenimentul … și piețele de Crăciun, izbucnind cu comori, care vor încânta ochii curioșilor și gusturile gustative ale gurmanzilor.
Știați că pomul de Crăciun Grand Place a fost clasat printre cei mai frumoși copaci de Crăciun din Europa?

5. Montbeliard – Franta
Date de deschidere: De la 23 noiembrie 2019 pana la 24 decembrie 2019
Montbéliard este cea mai frumoasă piață de Crăciun din Franța. Celebră in lume pentru frumusețea luminilor sale, această piață de Crăciun este tradițională și autentică. Situat în Franche-Comté (estul Franței), orașul Montbéliard – binecunoscut pentru ospitalitatea sa – se transformă într-un farmec pur cu câteva săptămâni înainte de Crăciun.

În perioada dinaintea Craciunului, Montbéliard reînvie tradiția Württemberg și organizează o piață de Crăciun cum nu mai e alta, cu 170 de standuri minunate pline de obiecte autentice și de înaltă calitate. Făcând o plimbare pe străzile iluminate, vizitatorii pot gusta delicioasele produse gastronomice din Montbéliard – Franța si se vor minuna de varietatea de artă și meșteșuguri, vor dansa pe muzica și la sunetul cântecelor corale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*