Idei de afaceri cu bani putini 2019

1.Tutorial Video pe Youtube

Asta e o strategie pe termen lung – dar există canale Youtube de tutorial care fac zeci de mii de dolari pe lună. Pentru fete există variante ca tutoriale de machiaj, asortare de haine, tipuri de coafuri. Pentru bărbați există tot felul de tutorial tehnice, de la cum să repari lucruri, cum să construiești tot felul de chestii electronice, și chiar cum să cucerești femei (tehnici de agățat). Posibilitățile sunt nelimitate și depind doar de nivelul tău de cunoaștere. Nu uita că poți învăța abilități noi din cărți, pe care să le transformi mai apoi în tutoriale video. Monetizarea se face prin reclame aplicate direct video-urilor sau prin vânzarea de produse afiliate în descrierea video-ului. De asemenea, tot mai populară este și strategia de a promova contra-cost branduri care sunt din nișa ta. Le poți cere produse sau bani pentru pro

2. Copywriting

Ca și copywriter poți face bani dintr-o mulțime de surse. Poți scrie articole pentru bloguri, texte de vânzare, newslettere și chiar și chestii mai complexe ca descrieri produse pe Amazon (un trend actual) sau articole care să treacă testele de calitate pe site-uri ca ezinearticles.com. Clienții îi găsești pe site-uri de Freelancing sau chiar pe grupuri de copywriting. Există câteva grupuri și în România, iar în Engleză poți câștiga chiar mai mulți bani în funcție de complexitatea și natura textului ce îl ai de scris. Iar dacă vrei să creezi o adevărată afacere, poți să îți faci propriul site și să aduci clienți prin reclame.

3. Design grafic

Nu spunem că nu ar ajuta să ai deja și ceva experiență în designul grafic, dacă dorești să îți deschizi o afacere în acest domeniu. Însă, cu toate că la o primă vedere poate părea ceva cam înspăimântător, nu este deloc o specialitate greu de învățat. Programe precum Adobe Illustrator, Stencil sau Visme sunt create tot mai user-friendly, astfel că nu îți va lua deloc mult timp să le cunoști toate tainele.

Specialiștii în design grafic sunt foarte bine plătiți și pot lucra din intimitatea domiciliului propriu. Tot ce au nevoie este un calculator suficient de performant pentru a putea rula software-urile caracteristice, ceva imaginație și motivație. Așa că iată o idee de afacere care te învață cum să faci bani de acasă.

4. Freelancing în training de specialitate.

Fie că doriți să deveniți trainer pe project management, pe limbi străine, pe managementul timpului, pe marketing de gherilă sau pe PR, șansele dvs sunt sporite în 2019. Faptul că majoritatea românilor carieriști caută să se specializeze, să se supra-specializeze, să își perfecționeze abilitățile și competențele, nu este un lucru ușor de contestat. Adevărul este că privim training-ul de specialitate ca pe o investiție în viitorul nostru. Cei cu specializări, acreditări și experiența de lucru solidă sunt printre cei care își pot pune în aplicare mici idei de afaceri în training.

5. Firmă de catering vegan/vegetarian.

Faptul că mulți români, din ce în ce mai mulți chiar, se orientează către regimul vegetarian sau către cel vegani nu ne mai miră. Chiar și noi cochetăm cu aceste idei care ne ajută să investim în sănătatea noastră. Veganii și vegetarienii trăiesc mai mult, sunt mai energici, se bucură de o stare mai bună a sănătații. Aceștia sunt oameni mai dispuși să își asigure o dietă de top și vor apela și la serviciile firmelor de catering specializate în sectorul de interes pentru ei. Firmele de catering vegan și vegetarian reprezintă idei de afaceri de viitor, afaceri profitabile, bune pentru 2019 și care vor cunoaște o dezvoltare prielnică timp îndelungat. Veganismul și vegetarianismul nu par sa părăsească scena, din fericire.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*