Biscuiti cu ciocolata

Preparare 15 minute, plus răcire
Gatit 15 min
Cantitate aprox 20 buc

Ingrediente:

100g ciocolată neagră
150 g unt, la temperatura camerei
130g zahăr pudra
70g sirop de gatit
215g făină fina
45 g cacao
½ lingură de sare fină

Mod de preparare :
Se taia ciocolata in bucati de dimensiunea pe care doriti sa o gasiti in biscuite.
Puneți untul într-un mixer de alimente și bateți scurt pentru a se înmuia, apoi adăugați zahărul și siropul și bateți cu o viteză medie aproximativ 5 minute, până când compozitia devine pufoasa.
Intre timp, amestecați făina, pudra de cacao și sarea. Cu mixerul care rulează la viteză mică, adăugați ingredientele uscate și continuați să amestecați până când totul se așează împreună într-un aluat. Ceea ce se va intampla, nu vă faceți griji.
Rolați în formă de cârnați cu diametrul de 5 cm. Înfășurați bine și răciți timp de cel puțin 30 de minute și maximum 10 zile.
Încălziți cuptorul la 180C (ventilator 160C) / 350F / si puneti în două tăvi hartie de copt. Tăiați „cârnații” în rondele subțiri și aranjați-le, destul de bine pe tăvi. Coaceți timp de 25 de minute (pentru biscuiți crocanti sau 15 pentru moi sau 20 pentru undeva la mijloc), apoi lăsați să se răcească pe tava de copt.

Pofta buna !!!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*