7 idei de afaceri ale anului 2019

O afacere online este una dintre cele mai bune moduri de a-ti castiga existenta. Este capacitatea de a obtine un venit cu doar un calculator si un telefon si iti ofera si libertate totodata. A nu se intelege gresit, e mult de munca, dar e ocazia potrivita de a renunta la naveta, politica de birou, etc
Cu certitudine veti lucra mai multe ore decât v-ați imaginat vreodată, dar capacitatea de a lucra de la biroul dvs. de acasă, masa de bucătărie, cafenea, bibliotecă locală etc. este ceea ce atrage cei mai mulți oameni la stilul de viață al laptopului. Dacă încercați în continuare să găsiți ideea de afaceri online, poate să vă completați venitul sau să fie un job full time puteti lua in considerare una dintre ideile de mai jos :

Manager de trafic digital

Marketingul digital este mult mai mare decât social media. Marcile cauta trafic de calitate, constientizare si expunere. În timp ce aceasta include și medii sociale, aceasta include și blogging , presă, crearea de conținut și altele asemenea. Acest lucru necesită multă abilitate și organizare pentru a gestiona totul și de aceea companiile caută ajutor. Dacă sunteți priceput, puteți crea un plan strategic pentru a genera trafic pe site-ul cuiva, dincolo de SEO.

Magazinul eCommerce

Detinerea unui magazin eCommerce a devenit mai simpla datorită transportului scăzut și este o afacere mare. Platformele precum Shopify, Oberlo și AliExpress fac din magazinul online o briză. Cheia este apoi să conduci o mulțime de trafic pe site-ul dvs. și să il optimizați pentru conversie.

Crearea de site-uri web

Cu platforme precum WordPress, SquareSpace, Shopify, etc., crearea unui site web este mai ușoară decât oricând, dacă aveți o tehnologie puțin savuroasă. Nu trebuie să știți cum să codificați pentru a invata una dintre aceste platforme și a crea site-uri web pentru companii. Crearea unui site web pentru o afacere este într-adevăr timp de vânzare. Nu este nimic pe care ei nu-l pot face singuri, dar multi sunt lipsiți de timp pentru invatare. Devino bun la câteva dintre aceste platforme și vei vinde site-uri rapide.

Ghostwriter
Marketingul de conținut este foarte important pentru majoritatea afacerilor online, iar crearea acestui conținut poate fi descurajantă. Dacă aveți un fundal în SEO și sunteți în măsură să scrieti articole inteligente, convingătoare – companiile vor plăti. Cei mai mulți scriitori de conținut percep 10 cenți pe cuvânt, astfel că un articol de 3000 de cuvinte vă va strânge 300 de dolari. Obțineți câțiva clienți și scrieți câteva articole pe săptămână și veti avea rezultate uimitoare.

Autor de cărți electronice

Îți place să scrii? Publicarea în sine poate fi o afacere foarte reușită dacă sunteți disciplinat să pompati mult conținut. James Scott Bell scrie o tona de cărți de ficțiune, dar și o mulțime de cărți despre cum să scrie cărți de ficțiune. Nu numai că trăiește prin scrierea cărților, ci și din sscrierea lor. Probabil că aveți cunoștințe pe care le puteți împărtăși – publicarea în sine este o modalitate foarte bună de a face ceva o dată și de a fi platit mereu.

Contabilitate online

Dacă ești bun cu numerele, ești candidatul ideal. O mulțime de proprietari de afaceri urăsc această parte a afacerii lor și le place să le transmită cuiva care o iubește. Dacă aveti calitati si pricepere in ceea ce priveste cifrele și super organizat, nu ar trebui să aveți probleme cu găsirea clienților.

Ateliere online / Clase

Cursurile online sunt fabuloase, dar atelierele online devin foarte populare. Accesul la tine pentru o perioada de timp este foarte valoroasa pentru un participant la atelier. Neville Medora, fondator al Kopywriting Kourse, face acest lucru mult pentru a-și servi mai bine studenții și a face un profit mare. Oferind un anumit timp pentru a fi on-line forțează oamenii să apară și să ia ceea ce predați, spre deosebire de un curs continuu care poate fi luat în orice moment.

Este important să rețineți că nici una dintre aceste companii online nu va funcționa fără clienți – trebuie să învățați cum să va promovati afacerea dvs. online. Incercati un curs de marketing pentru a va putea remarca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*